Štampa promo kesa-PVC kese i papirne kese

 • Štampa promo kesa i drugih ambalažnih kesa
  Štampa promo kesa i drugih ambalažnih kesa
 • Štampa na papirnim luksuznim kesama za butike i markete
  Štampa na papirnim luksuznim kesama za butike i markete
 • Štampa na PVC kesama sa običnim i drugim drškama
  Štampa na PVC kesama sa običnim i drugim drškama

Štamparija Flash Copy štampa i promo PVC i papirne kese za široku namenu i specijalizovanu namenu u promotivnim kampanjama. Štampa promo kesa se radi u vidu logoa firmi, raznih natpisa ili fotografija. Štampom na promo kesama se može reklamirati delatnost firme, proizvod ili se mogu koristiti u prodaji kao kese za poklone i slično. Izbor štampe na kesama je na vama, a ukoliko nemate ideju, tim grafičkih dizajnera štamparije Flash Copy vam može pomoći da donesete pravu odluku.

Vrste kesa za štampu

Kese na kojima vršimo štampu mogu biti različitih veličina, izdržljivosti i tipova. U ovom smislu, prema vašim zahtevima možemo štampati kese za butike (papirne ili PVC), kese za maloprodajne prehrambene objekte (uglavnom biorazgradive), kese i džakove velike izdržljivosti po pitanju težine i nosivosti i mnogo drugih. Od tipova kesa na kojima možemo raditi štampu izdvajamo ojačane kese i kese sa plastičnim ručkama, kao i papirne kese sa ojačanim ručkama. Ove kese se mogu koristiti za sve namene, ali zbog ojačanja se uglavnom koriste kada je potrebno nositi neke teže stvari.

Vrste štampe na kesama

Štampa na kesama može biti u jednoj ili više boja, kao i jednostrana i obostrana. Izbor materijala za štampu konkretnog dizajna je neophodno pametno odabrati da bi se dobio najbolji marketinški efekat promo kesa. Promo kese mogu biti veom značajan deo marketinga delatnosti firme ili proizvoda i treba ih dobro uraditi. U štampi kesa se koristie tri tehnike.

 • sito štampa (štampa PVC kesa)
 • digitalna (štampa papirnih kesa)
 • ofset štampa (štampa papirnih kesa)

Tehnike štampe se naravno biraju prema isplativosti štampe na šta direktno utiče tiraž. Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

Uticaj štampe na kesama na životnu sredinu

U vremenu kada je zaštita životne sredine veoma bitna, štampu radimo na kesama koje nemaju negativni efekat po životnu sreduinu. Svi materijali kesa na kojima štampamo su biorezgradivi sa veoma kratkim vremenom raspada. Sastav materijala je neškodljiv po životnu sredinu i zdravlje ljudi i životinja.

Cena štampe na promo kesama

Cena štampe na kesama zavisi od mnogo faktora od kojih su najvažniji: vrsta kesa, namena kesa, tehnika štampe, tiraž štampe na kesama, broj boja u dizajnu i sl. Iz ovih razloga savetujemo da nas za konkretnu štampu na kesama kontaktirate i da zajedno pronađemo najisplativije i najbolje rešenje.

Za štampu na promo kesama nas možete kontaktirati pomoću podataka na KONTAKT stranici.