Izrada ROLL-UP banera

ROLL-UP baneri predstavljaju još jedan vid promo materijala i dosta se koristi za prikazivanje reklamnih poruka. Sama reč ROLL-UP baner govori o tome da je njegova veličina prilagodljiva i da se po potrebi može veoma lako spakovati i prenositi sa mesta na mesto. svoju najširu primenu ROLL-UP baneri imaju na povremeno organizovanim skupovima kao što su sajmovi, izložbe, promocije, kongresi, konferencije, predavanja...
ROLL UP baner u suštini predstavlja prenosivi, sklopivi, reklamni pano sa banerom i mehanizmom za odmotavanje i namotavanje. Poruka odnosno, odštampani baner se može menjati, dok aluminijumski ram i mehanizam za uvlačenje i odmotavanje možete koristiti neograničeno mnogo puta.

NAČIN IZRADE ROLL-UP BANERA

Izrada ROLL-UP banera je veoma jednostavan proces. Ukoliko imate svoju pripremu za štampu ROLL UP banera, dovoljno je da nam je dostavite i proces štampe ROLL-UP banera može da počne. Ukoliko nemate svoju pripremu za štampu ROLL-UP banera ili imate pripremu za štampu koja se mora korigovati, dovoljno je da nas kontaktirate i stručni tim Elite Print Studija će za vas kreirati idejno rešenje ili pripremu za štampu, a možemo izvršiti i korekcije postojećeg rešenja.

ROK IZRADE ROLL UP BANERA

Na mašinama za digitalnu štampu koje koristi Elite Prin Studio, štampa ROLL-UP banera je veoma brzo gotova. Ukoliko imate svoj mehanizam za ROLL UP baner možete ga doneti i mi ćemo zameniti stari novim ili samo ugraditi novi baner. Ako nemate svoj mehanizam za ROLL UP baner mi ga možemo nabaviti za vas.

CENA IZRADE ROLL UP BANERA

Cena izrade ROLL UP banera je nešto što nas pored kvaliteta i brzine štampe sigurno odvaja od konkurencije. U Elite Print Studiju ROLL UP baner možete izraditi u nekoliko standardnih veličina, ili po veličini mehanizma drugih dimenzija.

Roll up baner 85 x 200 cm

55 eur

Roll up baner 100 x 200 cm

65 eur

Roll up baner 120 x 200 cm

95 eur

   

U cenu je uračunato:
- Mehanizam
-Torbica za transport
-Štampa na ceradi
-Montaža