Vez na Majicama Cena - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Vez na majicama

Vez na majicama je još jedna od usluga u izradi promo materijala u štampariji FlashCopy. Vezom na majicama se objedinjuje kompletna ponuda tekstilnog promo materijala, pošto štamparija FlashCopy ima i sve vrste štampe na majicama.

Vez na majicama i tekstiluU oblasti veza na majicama, odnosno veza na tekstilu možemo ponuditi:

  • Vez amblema i logoa na majicama

  • Vez reklamnih poruka na majicama

  • Vez ukrasnih traka i niti na majicama

  • Vez imena ili inicijala na majicama

  • Vez na tekstilu

  • Vez na svim vrstama odeće i tkanina

Vez na majicama, odnosno tekstilu se radi kvalitetnim mašinama, a izrada može biti veoma brza, naravno u zavisnosti od vrste veza koji se radi. Vez na majicama može biti jednobojan ili u više boja, a površina veza na tekstilu može varirati od slučaja do slučaja.

Priprema za vez na majicama

Da bi se vez na majicama kvalitetno uradio, neophodna je kvalitetna priprema. Kao priprema za vez na majicama može poslužiti priprema za štampu ili fotografija.

Vez na majicama BeogradUkoliko želite da FlashCopy uradi vez na majicama za vas, neophodno je da mailom pošaljete pripremu ili fotografiju u nekom od grafičkih formata (JPG, PNG, GIF, TIF, PSD ili CDR). Ukoliko se radi o JPG ili GIF formatima, molimo obratite pažnju da svi detalji budu dobro vidljivi kako bi se mašina za vez na majicama mogla pripremiti za rad.

Uz pripremu ili fotografiju željenog dizajna neophodno je poslati i dimenzije veza, opis materijala na kome će se vez raditi.

Cena veza na majicama

Nakon procene poslaćemo cenu, pa ako ste saglasni uradićemo program za mašinu i uzorak na osnovu koga se možete odlučiti za dalji vez na majicama ili drugim tekstilnim materijalima. Cena veza na majicama se određuje na osnovu broja bodova mašine, pa je u skoro svakom slučaju različita.

Ako želite konkretnu cenu veza na tekstilu, molimo pozovite nas ili nam pošaljite mail koristeći podatke sa kontakt stranice.