Štampa PVC Kartica - Štampa ID kartica - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa PVC ID kartica

Štampa ID PVC kartica u Štamparija Flash Copy se uspešno radi već nekoliko godina. Štampa plastičnih ID kartica se vrši na kvalitetnim štampačima sa odličnim otiskom u punom koloru.
Dizajn ID kartice se može uraditi prema vašim zahtevima, a grafički tim štamparije Flash Copy će pokušati da u što većoj meri ispuni sve želje. Informacije koje želite da odštampate na ID kartici su ograničene jedino prostorom, odnosno površinom PVC kartice.

Kako se radi štampa PVC ID kartica?

Kada prikupimo zahteve i informacije za štampu ID kartica, pristupa se projektovanju, odnosno dizajniranju ideje naručene ID kartice. Nakon izrade idejnog rešenja, šaljemo pripremu za štampu ID kartice na email naručioca radi pregleda i eventuanih zahteva za doradu. Kada i ovaj deo odobravanja finalnog oblika pripreme za štampu ID PVC kartice bude gotov, pristupa se samoj štampi. Budući da su uglavnom sve kartice namenjene različitim ljudima, pre same štampe potrbno je dostaviti fotografije svakog zaposlenog ili nosioca ID kartice ponaosob. Fotografije mogu biti u veličini fotografija za pasoš ili veće, kako bi se nakon štampe ID kartica jasno videle.

Nakon prijema svih fotografija štampa PVC ID kartica može da počne. Rok za štampu i isporuku ID kartica zavisi od količine i obično bude od 2 do 3 dana. Međutim, ako vam PVC ID kartice trebaju hitno, možemo se potruditi da ceo proces štampe ID kartica ubrzamo, naravno, bez gubitka kvaliteta.

Dodatne usluge u oblasti ID PVC kartica

Pored štampe PVC ID kartica, štamparija Flash Copy može ponuditi i štampu ID kartica na papiru sa PVC laminacijom.

Takođe, pored usluga štampe ID kartica, možemo obezbediti i dodatke za kačenje ili nošenje u koje se mogu ubrojati razne štipaljke, privesci ili trake za nošenje ID kartica oko vrata.