Štampa nalepnica-Cena štampe nalepnica - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa nalepnica

  • Štampa nalepnica na samolepljivom papiru
    Štampa nalepnica na samolepljivom papiru
  • Štampa nalepnica na rolni
    Štampa nalepnica na rolni
  • Štampa nalepnica za ambalažu
    Štampa nalepnica za ambalažu

Nalepnice nalaze svoju primenu skoro svuda i zato je štampa nalepnica ubedljivo najtraženija usluga koju pruža štamparija Flash Copy. Štampu nalepnica najčešće traže proizvođači i prodavci proizvoda iz prehrambene industrije, proizvođači i prodavci tehničke robe, hemijskih proizvoda i slično. Štampa nalepnica čak u nekim slučajevima menja štampu postera i plakata, posebno u slučajevima malih firmi koje nalepnice koriste kao vid oglašavanja lepljenjem na prometnim mestima, autobuskim stajalištima i slično.

Tehnika štampe nalepnica

Štampa nalepnica se radi u digitalnoj tehnici štampe na tabačnim mašinama. Otisak je odličnog kvaliteta čak i za sitne detalje ili tekst. Štampu vodootpornih nalepnica radimo na foliji ploterima iz rolne. Nalepnice mogu biti različitih dimenzija, pa se i cena formira na osnovu njih.

Dimenzije tabaka (samolepljivi papir) i dimenzije PVC folije za štampu nalepnica

Tabak samolepljivog papira je dimenzija 330x488mm, a površina za štampu je 317x480mm. Štampa se radi na samolepljivom MUFLON papiru koji može biti mat ili sjajni.

Ukoliko se radi štampa nalepnica na PVC foliji čija cena se računa po kvadratnom metru folije. Za proračun cene štampe nalepnica na foliji najbolje je da nam pošaljete upit sa količinom i dimenzijama nalepnica i mi ćemo cenu izračunati za konkretan slučaj.

Usluga PRINT & CUT (štampa i ricovanje)

Ova usluga se odnosi na štampu i ricovanje nalepnica koje imaju nepravilan oblik ili oblik koji se teško iseca ručno (kružni, ovalni, zvezdasti, trouglasti...). Nalepnice se prvo štampaju i nakon štampe se katerom izricuju po ivicama (perforiraju). Ovako odštampane i pripremljene nalepnice dobijate u rolni i veoma lako odlepljujete sa pozadine papira po potrebi.

Priprema za štampu nalepnica - grafički dizajn

U slučaju da nemate svoju pripremu za štampu ili ideju kako nalepnice treba da izgledaju, naš tim grafičkih dizajnera može pomoći i uraditi pripremu za štampu za vas.

Cena štampe nalepnica

U našem cenovniku možete pronaći cene po tabaku (za samolepljivi papir) i po kvadratnom metru (za PVC foliju - vodootporne nalepnice). Cenu nalepnice po komadu možete lako izračunati tako što izračunate površinu nalepnice željenih dimenzija i tom površinom podelite površinu tabaka ili metar kvardratni. Dobijeni broj predstavlja broj nalepnica koje se mogu dobiti iz tabaka, odnosno metra kvadratnog. Cenu metra kvadratnog folije ili cenu tabaka podelite sa odgovarajućim brojem nalepnica i dobićete cenu po komadu. Obratite pažnu da sa povećanjem broja tabaka ili kvadraturom folije cena po tabaku ili kvadratu folije opada tako da i to morate uzeti u obzir kada računate cenu. Najbolje je da nas pozovete pa ćemo cenu mi izračunati za vas.

Muflon pun kolor
(samolepljiv papir ) 330x488mm

1-10 tabaka - 120 din/kom.
10-20 tab. - 100 din/kom.
20-50 tab. - 80 din/kom.
50-100 tab. - 70 din/kom.

preko 100 - dogovor

.

PVC folija
(samolep vodootporna folija) mat ili sjajna

1-3 m2 - 2200 din.
3-5 m2 - 1600 din
5-10 m2 - 1300 din
10-20 m2 - 1000 din

preko 20 m2. - dogov.

 

Print & Cut
(nalepnice nepravilnih oblika)

1-3 m2 - 3000 din.
3-5 m2 - 2000 din
5-10 m2 - 1600 din
10-20 m2 - 1400 din

preko 20 m2. - dogov.