Štampa na šoljama-Foto šolje - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa na šoljama-Foto šolje

Štampa na šoljama svih veličina

Štampa na šoljama je postala veoma jednostavna i brza sa pojavom različitih tehnika štampe. Štamparija Flash Copy nudi uslugu personalizovane štampe na šoljama za svaku priliku. Na šoljama možemo štampati crno belo ili u punom koloru, štampa na šoljama se može raditi kao reprodukcija fotografije, a širok izbor šolja sigurno može zadovoljiti sve ukuse.

Najbolja i najbrža štampa na šoljama po pristupačnoj ceni.

Neka vaša šolja za kafu ili krigla za pivo postane unikatna i nezaboravna. Donesite ili pošaljite fotografiju ili tekst, a štamparija Flash Copy će uraditi ostatak. Odštampaćemo materijal na šolji u najvišem mogućem kvalitetu.

Šolje sa štampom mogu se koristiti i kao poklon ili kao izraz zahvalnosti svojim rođacima i prijateljima.

Štampa promotivnih šolja

Mnoge kompanije koriste svoj logo i prilagođene poruke kao štampu za šolje u marketinške svrhe. Štamparija Flash Copy radi i štampu šolja u serijama za korišćenje u promotivnim aktivnostima.

Foto promotivne šolje su najbolji način da se reklamirate i da svoj brend još više približite potencijalnim kupcima ili korisnicima usluga.

Primamo i narudžbine za štampu foto šolja i u malim serijama.

Isporuka foto-šolja i šolja sa štampom

Ukoliko niste u mogućnosti da donesete pripremu za štampu na šoljama, pošaljite je mailom, a ako niste u mogućnosti da odštampane šolje preuzmete, štamparija Flash Copy će ih brzom poštom poslati na vašu adresu.