Štampa na PVC ceradi i štampa ceradnih banera - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa na PVC ceradi i štampa ceradnih banera

Štampa na ceradi i štampa ceradnih banera na ceradi i štampa ceradnih banera na PVC-ceradi sa logom vaše kompanije i reklamnom porukom je dobar način da povećate vidljivost i prisustvo Vaše kompanije na lokalnom tržištu. Štampa ceradnih banera na PVC-ceradi je veoma pogodna za spoljnu upotrebu, ali se takođe može koristiti i unutar velikih prostora (sajmovi, razni događaji, centri trgovine i sl.

Štampani ceradni baneri se napolju mogu postaviti na ogradu ili na spoljni zid i terasu. PVC-cerade su perive i otporne na vremenske uslove. Ako se PVC-ceradni baner i zaprlja zbog spoljašnjih uslova, vrlo lako ga možete očistiti i učiniti da izgleda kao nov. Štampa na ceradi se radi bojama koje su takođe otporne na vremenske uslove, a posebno na UV zračenje, pa boja ne bledi i ne otpada.

Štampa na PVC ceradi - izrada ceradnih banera po meri

Štampa na PVC ceradi, odnosno izrada ceradnih banera po meri se radi po zahtevu i dimenzijama koje naručilac želi. Kao i za bilokoju vrstu štampe mora postojati i priprema za štampu na PVC ceradi. Pripremu za štampu ceradnih banera možete uraditi sami, a ako postoji potreba, grafički tim štamparije Flash Copy može izraditi idejno rešenje i stvoriti finalni oblik pripreme za štampu na ceradi.

Takođe možete birati između različitih veličina PVC-cerada koje su standardnih dimenzija u zavisnosti od namene. Oblik ceradnog banera takođe možete birati, a uz to i način pripreme za učvršćivanje na željenu povrešinu. Štampa na PVC-ceradi se može raditi kao mat i sjajna u zavisnosti od želje naručioca. Po obodu ceradnog banera, sa svih ili samo sa dve strane, moguće je ugraditi ringlice, koje olakšavaju pričvršćivanje na bilo kojoj površini.

Postavljanje cerada i ceradnih banera može biti zahtevan posao, posebno u slučaju štampe na ceradi velikih dinmenzija, a štamparija Flash Copy nudi i uslugu postavljanja cerada i ceradnih banera posredstvom svojih partnera.

Cena štampe na PVC ceradi i cena izrade ceradnih banera

Cena štampe na ceradi, kao i cena izrade ceradnih banera zavisi od namene, načina postavljanja, vrste cerade i boja koje se koriste, pa je najbolje za konkretan odgovor na ovo pitanje , pozvati štamparju Flash Copy i zatražiti procenu na konkretnom primeru.