Štampa na CD i DVD-u-Cena štampe na CD i DVD-u - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa na CD i DVD diskovima

  • Štampa na CD i DVD diskovima i pakovanje
    Štampa na CD i DVD diskovima i pakovanje
  • Štampa na CD-ima i DVD-ima - Štampa korica i kutija za CD ili DVD
    Štampa na CD-ima i DVD-ima - Štampa korica i kutija za CD ili DVD

Štampa na CD i DVD medijima se uglavnom radi u svrhu marketinških kampanja, promocija poslovanja ili promocija proizvoda i usluga. Štampom na diskovima koji sadrže važne informacije može se postići provokativni efekat koji podstiče na gledanje ili preslušavanje sadržaja.

Vrste štampe na CD-ima

Štampa na CD-ima ili DVD-ima se može raditi dvojako:

1. Direktna štampa na disku se radi EPSON ink jet foto štampačima. Štampa se radi na diskovima koji obezbeđuju tu mogućnost, tzv. printabilnim diskovima koji su još u proizvodnji pripremljeni za štampu. Za štampu na CD-ima ili DVD-ima koristi se Claria Dye boja koja garantuje postojanost štampe na diskovima. Rezolucija u kojoj se štampa može raditi ide i do 5700x1440dpi.

2. Transfer štampa na diskovima se radi laserom na XEROX DC 242 pri čemu se štampa vrši na nalepnicama i nakon štampe se nalepnice postavljaju na disk. Štampa se može raditi na mat ili sjajnoj PVC nalepnici.

Kvalitet i postojanost štampe na CD-ima ili DVD-ima se ne razlikuje bez obzira na vrstu štampe koju odaberete. Posebnim merama koje se preduzimaju u pripremi za štampu na CD-ima, kao i u samom procesu štampe obezbeđuje se maksimalan kvalitet i pre svega zaštita od gubitka sadržaja na CD-ima.

Štampa omota CD-a i narezivanje CD-a i DVD-a

Pored štampe na CD-ima i DVD-ima, kao uslugu možemo ponuditi i štampu omota CD-a u kvalitetu i rezoluciji koja će sigurno zadovoljiti i zahteve najzahtevnijih klijenata. Pored štampe omota štaparija Flash Copy ima mogućnost da vam ponudi i narezivanje diskova, bez obzira na vrstu sadržaja. Narezivanje CD-a se radi na industrijskim mašinama koje mogu narezati veliki broj CD-a za kratko vreme uz garanciju kvaliteta narezanog sadržaja. Ako nemate svoj dizajn koji treba odštampati na CD-u ili na omotu, uvek se možete obratiti za pomoću u kreiranju idejnog rešenja i naš tim stručnih dizajnera će ga uraditi za vas.

Cene štampe na CD-ima i DVD-ima

 

Štampa na CD/DVD:
(sa našim diskom)

1-10 kom. - 150 din/kom.
11-50 kom. - 70 din/kom.
51-100 kom. - 50 din/kom.
100+ kom. - dogovor

Štampa korica
(prednja+ zadnja)

1-10 - 60 din/komplet
10-50 - 35 din/komplet
51-100 - 25 din/komplet
100+ - dogovor

Narezivanje
diskova

1-10 - 40 din/kom.
10-50 - 30 din/kom.
51-100 - 20 din/kom.
100+ - dogovor

* Za veće količine nas kontaktirajte jer cene znatno opadaju.
Uslužno Vam možemo uraditi dizajn korica i štampe na disku.