Štampa knjiga-Štampa udžbenika-Štampa manjih tiraža - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa knjiga i štampa udžbenika-manji tiraži

  • Štampa knjiga u malim tiražima i koričenje
    Štampa knjiga u malim tiražima i koričenje
  • Štampa i koričenje udžbenika u malim tiražima
    Štampa i koričenje udžbenika u malim tiražima

Štampa knjiga u malim tiražima

Štampa knjiga u manjim tiražima je veoma tražena usluga posebno u slučajevima kada se radi o knjigama pisaca koji žele da urade pretpromociju svojih radova. Često se javlja i potreba za šrampom kjniga u manjim tiražima i u slučajevima kada je već izdata knjiga rasprodata, a do nje nisu uspeli da dođu svi zainteresovani čitaoci.

Pisci knjiga često koriste štampu knjiga u manjim tiražima i kada žele da knjigu dobiju neki od njihovih prijatelja ili obožavalaca pre štampe velikih tiraža.

Bez obzira na razlog za štampu knjiga u malim tiražima, štamparija Flash Copy stoji na raspolaganju svim zainteresovanima za ovu vrstu usluge.

Pomenućemo i mogućnost štampe knjiga u malim tiražima i za škole stranih jezika u kojima se koriste specifični sistemi nastave i koriste knjige koje se razlikuju od standarda.

Štampa udžbenika u malim tiražima

Kao u slučaju štampe knjiga u malim tiražima, postoji potreba za štampom udžbenika u malim tiražima. Iz iskustva dolazimo do zaključka da se udžbenici u malim tiražima pretežno štampaju za kurseve i radionice i to uglavnom udžbenici za škole jezika, udžbenici za specijalizovane kurseve sa manjim brojem polaznika i slično.

U štampariji Flash Copy može štampati i radne sveske za kurseve takođe u manjim tiražima.

Posebne uslove možemo ponuditi školama, organizatorima specijalizovanih kurseva i radionica koji imaju česte potrebe za štampom istih ili različitih udžbenika u manjim tiražima. 

Povezivanje i koričenje knjiga i udžbenika

Osim štampe Flash Copy štamparija može ponuditi i uslugu povezivanja ili koričenja odštampanih knjiga i udžbenika. Koričenje može biti mekim ili tvrdim povezom, a kvalitet korica možete sami izabrati. Ova usluga je naravno samo mogućnost, a izbor je na vama.

Cena štampe knjiga i udžbenika u malim tiražima

Cena štampe knjiga i udžbenika se određuje na osnovu nekoliko faktora i može se puno razlikovati u različitim slučajevima. Za cenu štampe i usluge koričenja molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na stranici KONTAKT.