Štampa kalendara-Cena štampe kalendara - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa kalendara

  • Štampa kalendara svih dimenzija i oblika - Štampa foto-kalendara
    Štampa kalendara svih dimenzija i oblika - Štampa foto-kalendara

Štampa kalendara je još jedna u nizu veoma zanimljivih i korisnih usluga koje štamparija Flash Copy može ponuditi. Štampom kalendara u cilju prezentacije firme, dobićete veoma lepu i korisnu reklamu. Kalendar može biti koristan kao ukras, a i veoma praktičan za pregled najvažnijih događaja u toku godine.

U štampi kalendara moguće je birati dimenzije po želji ili se možete odlučiti za neke standardne.

Vrste štampe kalendara

Usluga štampe kalendara u štampariji Flash Copy može biti:

Štampa zidnih kalendara u veličini po želji ili po postojećim standardnim dimenzijama.

Štampa ostalih kalendara na mat ili sjajnom papiru (stoni, džepni i ostale vrste kalendara po dimenzijama).

Naručivanje štampe kalendara

Štampu kalendara možete naručiti telefonom ili E-mailom . Ukoliko se odlučite da naručivanje štampe foto-kalendara izvršite mailom, podatke koje želite da odštampamo na kalendaru možete poslati u vidu teksta ili fotografije.

Cene štampe kalendara

Cene štampe kalendara variraju i zavise od nekoliko faktora, a na prvom mestu od dimenzije. Kako smo pomenuli dimenzije mogu biti standardne ili one koje vama odgovaraju. Za sve detalje o ceni štampe kalendara možete nas pozvati ili kontaktirati putem podataka na kontakt stranici.

Štampa i izrada privezaka

U sklopu štampe promo materijala uz izradu i štampu kalendara preporučujemo i izradu i štampu privezaka. Kao olovke i upaljači i privesci mogu biti jedan vid trajne reklame. Štamparija FlashCopy može izraditi sve vrste privezaka sa ili bez štampe po veoma povoljnim cenama.

Štampa i izrada privezaka uz izradu kalendara je još povoljnija. Pozovite ili nas kontaktirajte mailom i sigurno ćete biti zadovoljni uslugom i brzinom izrade.