Štampa i izrada Fascikli, Memoranduma i NCR blokova - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Štampa fascikli, memoranduma i NCR blokova

ŠTAMPA FASCIKLI

U današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju, izrazito jedinstveni marketinški materijal omogućava vašoj kompaniji da se izdigne iznad konkurencije i podstakne interesovsnje sadašnjih i potencijalnih kupaca. Štampa fascikli je jedan od načina da svoj brend predstavite i urežete u memoriju kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata. Pravilno i lepo dizajnirane fascikle su vidljeive na sastancima, poslovnim skupovima, konferencijama i seminarima.
Stručni tim štamparije Flash Copy će može svoje najkreativnije marketinške ideje predložiti svakom klijentu i na osnovu njih se mogu kreirati najbolja rešanja za štampu fascikli. Na osnovu i vaših ideja se može stvariti izgled fascikli koji je jedinstven kao i vaše poslovanje.

ŠTAMPA MEMORANDUMA

Štampa memoranduma nije samo ekonomski isplativ, već i pouzdan način da svaki memorandum izgleda čisto i kao original. Štampa veće količine memoranduma u štampariji može biti i višestruko jeftinija nego štampa pojedinačnih memoranduma u kancelariji. Memorandume štampamo na visoko kvalitetnom papiru sa podacima koje nam dostavite.

Memorandumi se mogu štampati kao više različitih grafičkih rešenja u zavisnosti od namene.

ŠTAMPA NCR BLOKOVA

NCR blokovi (NO CARBON REQUIRED), kao što samo ime sugeriše su eliminisali potrebu za indigo papirom između listova bloka za stvaranje više kopija istog dokumenta. Materijal je hemijski tretiran da prenese otisak sa prve stranice na naredne stranice sa veoma malim pritiskom. To je moguće zato što je donja strana indigo NCR papira obložena mikro-encapsuliranom bojom koja prodire kada se pritisne. Na vrhu sledećeg lista površina je obložena glinom koja reaguje sa bojom i formira neizbrisiv trag.