Reklamni TOTEMI-Izrada Svetlećih Totema - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Reklamni totemi - izrada svetlećih totema

Reklamni svetleći totemi su monolitne strukture sa prijatnim dizajnom veoma efikasne za direktan marketing poslovanja ili proizvoda i usluga.
Reklamni totem može biti izrađen u jednom komadu ili podeljen na odvojene modula.

Ako postoji zatvoreni sistem osvetljenja, delimično ili u potpunosti se može instalirati.

Pored tekstova i grafike, u reklamne toteme se mogu ugraditi i dodatne stavke kao što su displeji, časovnici, spoljna rasveta postavljena na dnu ili na vrhu strukture reklamnog totema.
Reklamni svetleći totemi se mogu raditi od tavnih ili zakrivljenih, a reklamne poruke se mogu prikazivati i na bočnim stranama totema.

Paneli reklamnih totema mogu biti izmenjivi ili trajno montirani.

Reklamni svetleći totemi mogu biti dizajnirani da se uklope u različite situacije, a razlikuju se po veličini i mogućim varijantama za postavljanje i ugradnju.

Reklamni svetleći totem je takođe idealan za unutrašnju upotrebu, pa se može postaviti i grafika štampana na papiru, što smanjuje cenu izrade.

MATERIJALI ZA IZRADU SVETLEĆIH TOTEMA

Vertikalni paneli: aluminijum

Paneli: aluminijum i pleksiglas (klirit) (u slučaju svetlećih totema)

Osnova konstrukcije: čelik

RASVETA ZA SVETLEĆI TOTEM

Jednostrani i dvostrani sistemi osvetljenja totema su na raspolaganju. Reflektor ili LED svetlo mogu biti postavljeni na vrhu reklamnog totema.

Za osvetljavanje totema LED sistem se postavlja unutar totema. LED osvetljenje reklamnih svetlećih totema štedi energiju i traje mnogo duže od drugih sistema osvetljenja.

GRAFIKA ZA REKLAMNI SVETLEĆI TOTEM

Grafika se može štampati na foliju i onda nanositi na reklamni totem ili se može uraditi direktna štampa na površini totema. Alternativno se grafika može štampati na papiru koji omogućava korisniku da menja reklamu na totemu samostalno (preporučljivo samo za reklamni totem koji se koristi u zatvorenom prostoru).

MONTAŽA REKLAMNIH SVETLEĆIH TOTEMA

Reklamni totemi i reklamni svetleći totemi mogu se postavljati kao samostalni ili mogu biti montirani na nekim površinama ili podovima i postoljima. Ako se instalira na visini preporučuje se učvršćivanje zavrtnjima radi stabilnosti i bezbednosti.