Izrada pultova i štandova za prodaju i sajmove - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Pultovi i promotivni štandovi

Pultovi i promotivni štandovi za prodaju

Pultovi i promotivni štandovi za prodaju su prenosivi i dizajnirani da se koriste za promociju poslovanja ili promociju proizvoda i usluga. Promotivni štandovi za prodaju mogu biti plastični (PVC) koji se rasklapaju i sklapaju po potrebi na mestu prodaje ili se pakuju kao veoma praktična torba sa točkićima za lakšu promenu pozicije.
 
Promotivni štandovi za prodaju se dizajniraju da traju i da se koriste više puta, čime štedite novac i vreme potrebno za izradu novog. Ukoliko se reklamna kampanja menja ili se radi promocija novog proizvoda, potrebno je samo narućiti nove nalepnice i promotivni štand za prodaju je spreman da radi za vas.

Promotivni pultovi, štandovi za demonstraciju, štandovi za degustaciju su deo proizvodnog programa štamparije Flash Copy i kao takvi se se mogu prilagoditi svakoj marketinškoj nameni.

Pultovi kao reklama na svakom mestu

Pultovi i štandovi su savršeni kada se radi o brzoj promeni lokacije promocija, a dostupni su u različitim stilovima kako bi odgovarali bilo kom prodajnom ili promotivnom okruženju.

Prenosivi pultovi i štandovi se korite za degustaciju hrane i pića, kao štandovi na izložbama za distribuciju promotivne literature ili štandovi na sajmovima i drugim događajima. Prenosivi pultovi se lako sklapaju i transportuju što ih čini idealnim i za privremene promotivne događaje.

Dizajn i štampa prenosnih pultova i štandova

Svi promotivni pultovi i štandovi koje izrađujemo se mogu prilagoditi dizajnom brendiranja i pogodni su za unutrašnju i spoljašnju upotrebu na izložbama, sajmovima, konferencijama i događajima.

Izrađujemo i pultove i štandove sa unutrašnjim skladištem, za skladištenje proizvoda i promo literature.

Ako vam zatreba više informacija, molimo pozovite koristeći podatke na Kontakt stranici.