Podna grafika - Podne nalepnice - Izrada i Postavljanje - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Podna grafika - izrada i postavljanje

Podna grafika se može koristiti kao dodatno brendiranje, reklamiranje ili usmeravanje potrošača na podu poslovnih prostora ili kao dodatak promociji nekog događaja. Podna grafika se radi na izdržljivim materijalima koji su idealni za određene vrste podova na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Nalepnice za podnu grafiku odlično prijanjaju i otporne su na habanje, pranje i sl. Ako želite da uklonite podnu grafiku nakon određenog vremena, nećete oštetiti pod, niti će nalepnica ostaviti lepljive ostatke za sobom.

Podna grafika za brendiranje i usmeravanje saobraćaja

Štamparija Flash Copy izrađuje podnu grafiku za sve podne površine. Podna grafika može pružiti atraktivan promotivni alat za sve vrste reklama. Pored toga, podna grafika odlično usmerava potrošače i učesnike na događajima ili sajmovima.

Podna grafika za bilo koji pod

Podna grafika se može raditi za sve vrste podnih površina. Ako se podna grafika postavlja na glatkoj površini, vrlo je malo mesta na kojima ne možemo postaviti nalepnice. Podna grafika se može raditi i za lepljenje na skoro svim podnim površinama na otvorenom, bez opasnosti od klizanja i padova.

Spoljna podna grafika je izdržljiva i vremenski otporna do 6 meseci na bilo kojoj površini sa normalnim pešačkim saobraćajem.

Podna grafika svih veličina i oblika

Bez obzira na dimenzije poda ili materijale od kojih su napravljeni, Flash Copy može napraviti podnu grafiku. Postavljanje podne grafike možete uraditi sami, a za najbolji kvalitet i trajnost, preporučujemo da ugradnja bude naša briga.