Izrada sajtova i prevod sajtova na sve jezike - Digitalna Štampa Beograd Flash Copy

Izrada sajtova i prevod sajtova

 • Izrada i prevod sajtova
  Izrada i prevod sajtova
 • Izrada sajta i prevod sajta na sve jezike
  Izrada sajta i prevod sajta na sve jezike
 • Optimizacija sajta za Google pretragu
  Optimizacija sajta za Google pretragu
 • Prevod sajtova na sve jezike
  Prevod sajtova na sve jezike

Izrada sajtova za firme i pojedince

Agencija flash Copy je pored digitalne štampe i grafičkog dizajna u prilici da ponudi i izradu sajtova, kako za firme, tako i za pojedince. Izrada sajta za firmu se radi na osnovu delatnosti i uz potpuno poštovanje želja i zahteva naručioca.

Sadržaj koji se na sajt postavlja može biti poslat putem maila, a u slučajevima kada naručilac želi, pisanje tekstova i odabir fotografija mogu biti obaveza našeg stručnog tima. Uz izradu sajta određenog obima po želji naručioca, radi se i optimizacija sadržaja i elemenata sajta za pretragu prateći sve najnovije standarde Google-a.

Pored klasičnih sajtova možemo ponuditi i internet prodavnice po sigurno najnižim cenama u Srbiji, a koje će sigurno doprineti razvoju vaše delatnosti i naravno doneti profit.

Cena izrade sajta

Cene izrade sajtova variraju u odnosu na obim, tj. broj stranica sajta i količinu teksta i fotografija, kao i u zavisnosti od delatnosti i materiajla za izradu sajta.

U slučaju da ste zainteresovani da sa nama sarađujete na izradi vašeg sajta, molimo kontaktirajte nas koristeći podatke sa KONTAKT stranice.

Prevod sajtova na sve jezike

Pored izrade sajtova možemo za Vas uraditi kompeltan prevod tekstova koji već postoje na sajtu ili ih tek treba postaviti. Prevod tekstova za sajt radimo, kako za sajtove koje mi izrađujemo, tako i za sajtove koji već postoje.

Ubacivanje prevedenih tekstova na sajtove možete raditi sami ili angažovati nekog od naših stručnjaka da to uradi za vas. Usluga postavljanja prevedenih tekstova i optimizacija sajta na drugi jezik je zasebna usluga i posebno se dogovara.

Cena prevoda sajta

Cena prevoda sajta zavisi na prvom mestu od količine teksta koji se prevodi, a onda i od kompleksnosti samog sadržaja. Nije isto kada se radi prevod opštih pojmova na neki od stranih jezika i kada se prevode specijalizovani tekstovi, pa i cena prevoda sajta može biti ynačajno različita.

Svakako je najbolje da nas kontaktirate i mi ćemo na osnovu uvida u sadržaj sajta uraditi i procenu troškova prevoda ili usluge koja se od nas zahteva.